za. jul 2nd, 2022

Eindhoven – De schrik bij een 53-jarige vrouw uit Eindhoven zit er goed in. Ze werd vanmorgen kort na middernacht in de trappenhal van haar flat aan de Willem van Kesselstraat in Eindhoven overvallen door een onbekende man. De recherche is een onderzoek begonnen en zoekt getuigen.


Nadat ze haar auto geparkeerd heeft voor de flat, loopt ze via de portiekdeur naar binnen. Wanneer ze de trap op loopt blijkt dat iemand haar achterna is gelopen. Ze staat oog in oog met een negroïde man met een bivakmuts. Hij houdt een mes vast en daarmee wordt de vrouw bedreigd. Ze moet haar geld afgeven en wanner dat gebeurt, gaat de dader ervandoor. Hij vlucht de wijk in en verdwijnt uit het zicht. De vrouw is enorm geschrokken van wat haar is overkomen en waarschuwt meteen de politie. Ze raakte niet gewond.

Wie weet meer?

In de omgeving is nog uitgekeken naar de dader, maar van hem ontbreekt ieder spoor. Zondagochtend is begonnen met een buurtonderzoek. Daarbij wordt ook gezocht naar camera’s, die de dader mogelijk gefilmd hebben. Wie weet meer? Wie heeft de dader gezien? Wie weet wie de man is? Alle informatie is welkom op 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Bron: politie.nl

Door Redactie