Twee gewonden bij een woningoverval aan De Cyclaamstraat in Made

© Stock Foto

Made – Bij een overval op een woning aan de Cyclaamstraat raakten twee mannen, een bewoner en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

Afgelopen nacht kreeg de politie rond 03.40 uur een melding van een gewapende overval op een woning. De melder gaf hierbij aan dat zowel hij als een ander gewond was. Drie mannen zouden de woning hebben binnengedrongen en vervolgens het duo hebben mishandeld. Meerdere agenten reden naar de woning om een onderzoek in te stellen. De slachtoffers kregen medische hulp en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

Heeft u iets gezien?

De daders zouden drie mannen zijn. Zij droegen vermoedelijk donkere kleding en reden mogelijk weg in een zwarte Citroën C2. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.