vr. jul 1st, 2022

Breda – Twee gemaskerde straatrovers hebben in nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 maart werd een man gegijzeld en beroofd.

Dit gebeurd omstreeks middernacht het slachtoffer parkeerde zijn auto aan het Chasséveld. Twee gemaskerde mannen overmeesterden hem terwijl hij in de richting van het Chassétheater liep. Zij zette hem in zijn eigen auto, deden hem handboeien om en reden met hem weg. Zij bestalen de man, parkeerden zijn auto op de kruising Beverweg en Hooghout en vluchtten met onder meer zijn telefoon. De man waarschuwde mensen die in de omgeving waren die de politie belden. Agenten kwamen snel aan en deden bij het slachtoffer de handboeien af. De politie is een onderzoek gestart.

Tips?

Was u getuige van dit voorval? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van het Chasséveld of de kruising Beverweg/Hooghout, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Vermeld svp het Registratienummer BVH 2018061450

Bron: Politie.nl

Door Redactie