do. jul 7th, 2022

Eindhoven – Bij een garagebedrijf aan de Steenoven in Eindhoven werd donderdagmorgen 3 januari omstreeks 2.00 uur brand gesticht. Politie zoeken getuigen.

Omstreeks 2.00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een brand bij het garagebedrijf aan de Steenoven. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een auto die voor het bedrijf stond brandde volledig uit en ook binnen in het pand ontstond enige schade. Al snel bleek dat het hier vermoedelijk om brandstichting gaat.

De politie is daarom een uitgebreid onderzoek gestart. Daarbij wordt een buurtonderzoek gedaan, wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn en de technische recherche doet donderdagochtend een sporenonderzoek in en rond het pand. We zijn ook nog op zoek naar getuigen.

Contact

Als iemand in de loop van de avond iets verdachts heeft gezien in de omgeving, mogelijk iets van het incident zelf heeft gezien of op een andere manier iets weet dat met de brandstichting te maken heeft: neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

bron Politie.nl

Door Redactie