zo. aug 14th, 2022

Deurne – De politie is op zoek naar getuigen van een vermoedelijke brandstichting op de Berkenstraat. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd rond 04.30 de brandende carport opgemerkt. De bewoonster lag op dat moment te slapen maar kon de woning zelfstandig verlaten.

Onderzoek

Vanwege de plek waar het vuur is ontstaan is er een sterk vermoeden van brandstichting. De technische recherche zal later in de ochtend onderzoek doen bij de woning. Daarbij gaan ze op zoek naar aanwijzingen en sporen die mogelijk uitsluitsel kunnen geven over het ontstaan van de brand. Daarnaast spreekt de politie vandaag met de bewoonster en de buren. In de omgeving zullen agenten een buurtonderzoek houden. De politie komt graag in contact met mensen uit de directe omgeving die over camerabeelden beschikken waarop mogelijk opvallende zaken te zien zijn.

Heeft u informatie die van belang kan zijn? Alle informatie is welkom op 0900-8844. Weet je meer, maar blijf je liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Door Redactie