za. jul 2nd, 2022

Den Bosch – Aan het einde van de zondagavond meldden meerdere buurtbewoners bij de politie dat er mogelijk geschoten zou zijn op de Trompet. Wij troffen daar weliswaar niemand meer aan, maar startten wel een onderzoek.

Uit dit onderzoek, waarin we met meerdere getuigen spraken,  is duidelijk geworden dat er waarschijnlijk inderdaad is geschoten. Onduidelijk is echter nog steeds wie er bij dat incident betrokken zijn geweest en wat daarvan de achtergrond was.  Getuigen verklaarden dat er kort daarna een auto was weggereden. Het onderzoek leidde ons vervolgens naar een mogelijk betrokken auto, die we voor nader onderzoek in beslag namen. We willen graag weten wie die avond gebruik maakte van die auto en of hij of zij ons meer kan vertellen over deze zaak.

Informatie gezocht

We komen graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben, of die meer denken te weten over de mogelijke achtergrond van dit misdrijf. Alle informatie is welkom. Op dit moment is bijvoorbeeld nog niet bekend wat de identiteit van eventuele betrokkenen is. We weten dus niet of er mogelijk iemand gewond is geraakt; dat is natuurlijk mogelijk. Misschien kent u wel iemand die sinds gisteravond gewond is en daar wat vaag over doet? Laat het ons dan weten. Of woont u in die omgeving of heeft u daar een bedrijf voorzien van bewakingscamera’s? Meld het ons; misschien staan er wel bruikbare beelden voor ons op.

U kunt via het landelijk politienummer 0900-8844 contact opnemen met de politie in Den Bosch of u kunt het tipformulier invullen. Gegarandeerd anoniem uw informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

bron: Politie.nl

Door Redactie