za. jul 2nd, 2022

Moerdijk – Politie Zeeland-West-Brabant heeft, onder leiding van het Openbaar Ministerie, een onderzoeksteam bijeen geroepen om de dood van een Poolse vrachtwagenchauffeur in Moerdijk te onderzoeken. Deze 47-jarige man is vermoedelijk tussen zaterdag 27 januari 2018 21.00 uur en zondag 28 januari 2018 14.00 uur komen te overlijden. In eerste instantie gingen hulpverleners ervan uit dat de man onwel was geworden, maar uit onderzoek blijkt dat er mogelijk een mishandeling aan het overlijden vooraf is gegaan.

De man is, nadat hij zondag buiten kennis werd aangetroffen in de cabine van zijn vrachtwagen, overgebracht naar een ziekenhuis. Daar is hij overleden.

Getuigen en informatie gezocht

De politie heeft een aantal onderzoeksvragen die zij wil voorleggen aan eventuele getuigen van het incident.

  • Wie is er tussen zaterdag 27 januari 18.00 uur en zondagmiddag 28 januari 14.00 uur op de parkeerplaats aan de Distriboulevard in Moerdijk geweest?
  • Wie heeft er meer informatie over wat er gebeurd is op de Distriboulevard tussen bovengenoemde tijdstippen?
  • Wie heeft er dashcambeelden/camerabeelden van deze parkeerplaats die het onderzoeksteam kunnen helpen bij hun onderzoek?

Wanneer u een antwoord hebt op (een van) bovenstaande vragen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw gegevens ook delen via What’s App (06-1220 6007) of het bijgevoegde tipformulier onder dit bericht invullen. Wanneer u uw informatie wilt melden, maar dan zonder tussenkomst van de politie, dan kunt u anoniem uw informatie doorgeven via de website van www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000.

bron politie.nl

Door admin