ma. jul 4th, 2022

Oss – Bij een schietincident kwam maandagochtend 4 juni rond 02.20 uur een man om het leven bij een schietincident voor het woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat. Het slachtoffer is een 30-jarige man uit Oss.

Naast politiemensen kwamen ambulancepersoneel en een traumahelikopter ter plaatse voor de hulpverlening. Het slachtoffer werd langere tijd gereanimeerd door de hulpdiensten. De man overleed op straat aan zijn verwondingen. Er waren direct veel omstanders op de locatie van het schietincident waarbij de emoties hoog opliepen. Er kwamen extra agenten ter plaatse om de situatie te kalmeren. We hebben zoveel mogelijk ruimte gegeven voor emoties.

Onderzoek

We zijn volop bezig met het onderzoek. Het is belangrijk dat we duidelijk krijgen wat er zich heeft afgespeeld. Op dit moment zijn specialisten van forensisch onderzoek bezig met sporenonderzoek. Dit onderzoek neemt veel tijd in beslag en kan nog ettelijke uren duren. Er wordt zeer nauwkeurig gezocht naar sporen en aanwijzingen.

Uitgebrande auto

Eerder in de nacht werd er een uitgebrande auto aangetroffen op de Berghemseweg. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat dit verband houdt met het schietincident. We nemen dit uiteraard wel mee in het onderzoek.

Team Grootschalige Opsporing (TGO)

Een TGO is direct opgestart. Onder leiding van een officier van justitie onderzoekt een rechercheteam de dood van de Ossenaar. Naast het onderzoeken van de omstandigheden waaronder de man om het leven kwam, kijken we ook naar zijn achtergronden en naar een mogelijk motief. Uiteraard zijn we in gesprek met mensen uit zijn omgeving.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord, heeft u informatie of kent u mensen die ons misschien op weg kunnen helpen? Meld dit meteen via 0900-8844 of vul het tipformulier in op onze website. Wilt u dit liever anoniem doen bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl

Bron: Politie.nl

Door Redactie