do. jul 7th, 2022

Oosterhout/ Waalwijk/ Kaatsheuvel – Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdag 28 augustus in Waalwijk Barry van E. en Jeanette K. aangehouden. Ze worden verdacht van het in brand steken van meerdere auto’s en een woning in het afgelopen jaar.

De recherche kwam de verdachten na uitvoerig onderzoek op het spoor. Dinsdagmiddag werden ze, in verband met de antecedenten van Barry van E., door een arrestatieteam opgepakt. De man zou verschillende auto’s in Oosterhout, Kaatsheuvel en Waalwijk in brand hebben gestoken. Ook zou hij in juni 2018 een molotovcocktail tegen een woning in Oosterhout hebben gegooid. De brandstichtingen lijken gericht tegen specifieke personen. De twee verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Meer slachtoffers

De politie heeft het vermoeden dat de verdachten verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor meer brandstichtingen in Oosterhout, Kaatsheuvel en Waalwijk sinds augustus 2017. De politie is nog op zoek naar getuigen van autobranden, of wellicht andere branden in een van de drie plaatsen in het afgelopen jaar.

Getuigen

Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Door Redactie