do. jul 7th, 2022

Tilburg – Vannacht rond 05:15 uur vond er een aanrijding plaats op de A58 ter hoogte van de afslag Tilburg- Oost. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte reed hard weg. De aangereden bestuurder bleef de verdachte volgen. Uiteindelijk kon de hij de veroorzaker klemzetten in afwachting van de politie. De verdachte werd aangehouden. 

In de nacht van 13 oktober 2018 vond er een aanrijding op de A58 ter hoogte van afslag Tilburg Oost plaats. Een automobilist werd aangereden door een ander voertuig. De bestuurder (26 jarige Tilburger) hiervan ging er met hoge snelheid vandoor. De verdachte werd achtervolgd door degene die was aangereden. Na tien minuten werd door hem het voertuig klem gereden. De verdachte werd bij het voertuig gehouden tot de politie ter plaatse kwam.

De agenten namen de aangifte op en hielden de man aan. Op het bureau bleek dat de automobilist teveel gedronken had, hij blies twee keer zoveel dan is toegestaan namelijk 440 ugl. Hierop werd het rijbewijs ingevorderd. Er wordt door de politie dossier opgemaakt voor het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van het ongeval.

 

Door Redactie