ma. jul 4th, 2022

Op vrijdag 10 november omstreeks 02.30 uur ontving de politie een melding van een auto-inbraak op de Leliestaat te Beek en Donk. Door de melder werd gezien dat er een rode scooter met twee personen weg reed.

Onderweg naar deze melding zagen agenten op de West-Om in Gemert een rode scooter met twee jongemannen rijden, komende vanuit Beek en Donk. Na een korte achtervolging belandde het duo met de scooter in een droog staande sloot en gingen zij er te voet vandoor in een aangrenzend weiland. Op de Hazendonklaan werd 1 persoon aangehouden. Dit bleek een 14-jarige jongeman uit Veghel te zijn. Hij is in verzekering gesteld en werd verhoord op het politiebureau.

Meerdere auto-inbraken

Na onderzoek bleek dat er in de nacht van donderdag 9 november en vrijdag 10 november meerdere ruiten van auto’s zijn ingeslagen in Gemert en Beek en Donk. Inmiddels zijn er 3 benadeelden in Gemert en drie in Beek en Donk.

Gestolen

De rode scooter die in beslag genomen is, bleek na onderzoek, te zijn gestolen in Veghel.

Informatie

Heeft u beschikking over camerabeelden waar het tweetal op te zien is, heeft u iets gezien of weet u meer over dit tweetal, meldt dit dan via 0900-8844. Alle tips zijn welkom.

Bron: meierijstad.nieuws.nl

 

Door Redactie