di. aug 9th, 2022

Uden- De jaarwisseling is in Uden en regio relatief rustig verlopen. De meeste mensen wisten zich vrij behoorlijk te gedragen Vervelende “bezoekers” bij een horecagelegenheid in Uden, Volkel en Schaijk, toen we ter plaatse kwamen was het echter weer rustig en is iedereen zijn eigen weg gegaan.
-We hebben een bekeuring gegeven aan een man die tegen een winkeldeur aan het urineren was. Ook hebben we een bekeuring gegeven voor openbare dronkenschap aan een 17 jarige jongen die dacht bij zijn eigen woning te staan, maar enkele straten verkeerd stond en de bewoonster de stuipen op het lijf joeg.
-Een beginnend bestuurder uit Boekel is zijn rijbewijs kwijt nadat hij ruim 600 UGL blies (88 is de limiet!!) en al een rijverbod opgelegd had gekregen. Vorige week was hij ook al gepakt voor het rijden onder invloed van alcohol, maar hij had hier blijkbaar niet voldoende van geleerd.
-Twee geluidsoverlast meldingen waar we ter plaatse zijn gegaan en de muziek daarna lager is gezet.
-Inbraak alarm in Boekel, ter plaatse bleek dit loos te zijn.
-Drie meldingen van baldadigheid/vernielingen, maar hierbij hebben we helaas geen verdachten getroffen.
-Twee meldingen van een brandje. Een in Boekel die we zelf hebben kunnen blussen en een in Uden waarvoor de brandweer ter plaatse is gekomen.
-Een verkeersongeval in Zeeland, hierbij was gelukkig alleen materiele schade aan het voertuig.

Tekst en Foto`s: Facebook politie Uden

Door Redactie