Gewapende overval op een woning aan de Molenstraat in Riethoven

Riethoven – In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 april werd er een bewoonster in haar woning aan de Molenstraat in Riethoven overvallen. Drie gemaskerde mannen drongen de woning binnen en eisten geld. De politie startte direct een onderzoek naar deze overval en is op zoek naar getuigen die de politie kunnen helpen.

Drie mannen met bivakmutsen drongen Omstreeks 23.55 uur binnen nadat er eerder werd aangebeld. De bewoonster werd vastgepakt en op de grond geduwd. Ze werd geschopt en bedreigd met een vuurwapen. De vrouw vecht dapper van zich af en de daders vluchtten zonder buit de woning uit. De bewoonster raakte licht gewond en hield er een aantal pijnlijke en beurse plekken aan over.

Wie weet meer?

De drie daders zijn tussen de 18 en 25 jaar. Ze droegen donkere kleding en bivakmutsen. Zaterdagochtend wordt er een buurtonderzoek in de omgeving gedaan. Daarbij hopen we meer te weten te komen en kijken we uiteraard of er camerabeelden zijn die ons kunnen helpen. Weet jij meer en hebben we nog niet met je gesproken of heb je mogelijk beelden van deze gewelddadige overval? Laat het ons weten! Bel met 0900-8844. Anoniem informatie delen kan natuurlijk ook op 0800-7000. Via het onderstaand tipformulier kunnen tips en beelden ook met ons gedeeld worden.