do. jul 7th, 2022

Eindhoven – In verband met een zeer ernstige mishandeling op het Stratumseind op zaterdagochtend 20 januari zijn wij op zoek naar getuigen van dit incident. Heb je iets gezien of gehoord of heb je beeldmateriaal hiervan? Deel het met ons. 

Agenten werden zaterdagochtend op het Stratumseind aangesproken door een man die aangaf dat een vriend van hem zojuist mishandeld was. Kort daarna, rond 4.25 uur, troffen wij het 25-jarige slachtoffer uit Zuidland aan op de uitgaansstraat. Hij zat op de grond en had behoorlijke verwondingen in zijn gezicht. Het slachtoffer werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep diverse fracturen in zijn gezicht op. Wat er precies is gebeurd onderzoeken wij op dit moment.

Getuigen en beeldmateriaal

In verband met dit onderzoek zijn we op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord dat in verband gebracht kan worden met deze zware mishandeling. We willen zoveel mogelijk mensen spreken die denken ons te kunnen helpen. Ieder klein detail kan van belang zijn om het verhaal helder te krijgen. Ook mensen die mogelijk in het bezit zijn van foto’s of filmpjes kunnen deze met ons delen. Via het invullen van het online tipformulier dat je hieronder vindt, kun je ook beeldmateriaal uploaden. Tips kunnen ook met ons gedeeld worden door 0900-8844 te bellen. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Door Redactie