zo. aug 14th, 2022

Haarsteeg – De politie zoekt getuigen van een gewelddadige beroving van een fietser. Ge

De 56-jarige man uit Vlijmen fietste even na 21.00 uur over de Tuinbouwweg in de richting van Vlijmen. Plotseling kwam een lichtkleurig bestelbusje hem tegemoet gereden. De bestuurder dwong de fietser af te stappen door vlak voor hem te stoppen, stapte uit en vroeg direct om geld. Er ontstond een worsteling waarbij de fietser uiteindelijk in de sloot belandde. Toen in de verte een fietser was te zien stapte de man weer in zijn busje en reed met hoge snelheid in de richting van Elshout. Het slachtoffer bleek te zijn beroofd van zijn portemonnee en sleutelbos. Hij raakte niet gewond en waarschuwde even verderop de politie.

Signalement

De dader zou een man zijn met een bol gezicht en kort, blond haar. Hij was rond de 25 tot 30 jaar oud en had volgens het slachtoffer stevige armen. Mogelijk was hij onder invloed van drugs of alcohol. Hij reed in een lichtkleurige bestelauto.

Wie weet meer?

De politie komt graag in contact met de nog onbekende fietser, die even na 21.00 uur op de Tuinbouwweg reed en iedereen die meer weet van deze beroving. Sla je aan op het signalement van de dader? Heb je informatie die de politie kan helpen? Laat het weten op 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Door Redactie