ma. jul 4th, 2022

Breda – Een 37-jarige man uit Breda raakte zaterdagochtend op de Nieuwe Kadijk door een onbekende oorzaak gewond aan zijn hoofd. Uit het niets sneuvelde de zijruit van de zwarte Suzuki Swift waarin hij zat. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Omdat er nog veel onduidelijkheid is, roept de politie getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer zat rond 10.30 uur met een bestuurder en twee kinderen in de auto. Toen zij ter hoogte van de Doornboslaan voor het verkeerslicht stonden, sneuvelde plots de zijruit. Vervolgens liep de bijrijder letsel op aan zijn hoofd. De man werd later overgebracht naar het ziekenhuis. Hier zal worden bekeken wat de verwondingen zijn en waardoor het letsel mogelijk veroorzaakt is. De politie heeft de auto in beslag genomen voor sporenonderzoek. Hiermee hoopt zij duidelijkheid te krijgen waardoor de zijruit van de auto is gesneuveld en de bijrijder gewond is geraakt.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Ondanks agenten van meerdere mensen een verklaring hebben opgenomen, kan het zijn dat zij u nog niet hebben gesproken.  Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Door Redactie