ma. jul 4th, 2022

Heeswijk-Dinther – In een onderzoek naar een overval op een chalet op een vakantiepark in Heeswijk Dinther hield de politie vrijdag 3 november een verdachte aan. Zij de 28-jarige man uit Veghel via een DNA-hit op het spoor.

De overval vond in de avond van 7 februari plaats tussen 20.30 en 21.00 uur. Een aantal mannen drong een chalet op een vakantiepark aan de Meerstraat binnen en bedreigde de bewoonster, haar partner en hun bezoek in hun zoektocht naar waardevolle spullen. De drie mannelijke slachtoffers werden gekneveld achtergelaten. De daders vluchtten met onder meer identiteitsbewijzen, geld en een telefoon. Bij de overval raakte niemand gewond.

DNA

Het forensisch onderzoek, dat naar aanleiding van de overval werd gedaan, leverde de politie DNA op. Uiteindelijk leidde dit hen naar de verdachte die op 3 november werd opgepakt. De 28-jarige Veghelaar zit vast voor verder onderzoek. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Door Redactie