Auto belandt tegen de vangrail op A50 bij Sint Oedenrode

Sint Oedenrode Vrijdagavond 24 mei vond er omstreeks 18:20 uur een eenzijdig ongeval plaats. Op de A50 rijrichting Eindhoven – Oss t.h.v Sint Oedenrode. Door nog bekend oorzaak is een automobilist tegen de middelvangrail gebotst. De linkerrijstrook is tijdelijk afgesloten geweest om de hulpdiensten hun werk te laten doen. Hierdoor ontstond er een korte vertraging voor het verkeer. Over eventuele slachtoffers is op dit moment niets bekend.

1 Reactie

  1. Ik reed achter deze Skoda.

    Ik rij op de linker strook rustig een vracht wagen inhalen.

    Iemand reed ook voor mij en die reed waarschijnlijk 130km/h (dat was deze auto) en een auto die achter de vrachtwagen reed ging inhalen, slomer dan dat deze zwarte Skoda reed dus moest die vol op de rem.

    In plaats van dat die doorreed want ze waren al op de rechter baan, ging die vol gassen, naar de rechter strook en voor hun rijden en vol op de (handrem waarschijnlijk, want de remlichten gingen niet aan) remmen en verloor controle en ging de linker vangrails raken. Ik reed nog op de linkerstrook en die crashte net voor mij en ik kon rechts uitwijken. De debris kwamen op mijn voorruit. Zo dichtbij was het. Heb gelukkig geen schade, en de andere auto waarvoor de auto ging breaktesten had ook geen schade.

    Als getuige gestopt en de politie zei dat het om een enkelzijdig ongeluk was en dat wij mochten doorrijden, de politie confronteert hem met deze getuigenis verklaring en hij mankeert buiten levens gevaar. Wellicht dat hij onder invloed was, want ik hoorde ook van de mensen in de auto waarop hij boos werd, zijn middelvinger opstak en erg boos was.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.