Zoon (24) aangehouden voor dodelijk steekincident in Asten

Zoon (24) aangehouden voor dodelijk steekincident in Asten

Asten РBij een steekincident in een woning aan de Klaproosstraat in Asten in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december  is de bewoonster (43) om het leven gekomen. Haar 24-jarige zoon is als verdachte aangehouden. De politie houden er sterk rekening mee dat de aanleiding van het steekincident in de familiaire sfeer ligt.

Aanleiding
Agenten kwamen na een melding van een steekincident ter plaatse op het adres en troffen in de woning het levenloze lichaam van de 43-jarige bewoonster aan.  Zij bleek door een steekincident om het leven te zijn gekomen.

Aanhouding
Haar uitwonende zoon (24) uit Deurne bevond zich ook in de woning op het moment dat de agenten zijn moeder aantroffen. Hij werd vervolgens door de politie aangehouden op verdenking van vermoedelijke betrokkenheid bij het steekincident. De verdachte wordt vandaag gehoord.

Onderzoek
Door de politie wordt de exacte toedracht van dit incident uiteraard onderzocht. Ook wordt er (sporen)onderzoek gedaan in de woning om een beeld te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld.

 

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *