Drie aanhoudingen schietincident Veghel

Drie aanhoudingen schietincident Veghel

In de vroege ochtend heeft de politie 3 personen aangehouden. Men verdenkt hen ervan dat ze een rol hebben gespeeld bij een schietincident in de nacht van 27 op maandag 28 november in Veghel.

Een woordenwisseling in de bewuste nacht ontspoord volledig als er een schot wordt gelost waarbij een 19-jarige man uit Veghel gewond raakt. Het slachtoffer uit Veghel kreeg ter plaatse door enkele agenten medische verzorging totdat het ambulancepersoneel het overnam. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer verkeerde niet in levensgevaar.

Rechercheonderzoek

Uit het onderzoek van de recherche kwamen een drietal personen in beeld. Een 18-jarige inwoner van Veghel en een 20- en 19-jarige inwoner van Erp. Maandagochtend werden ze alle drie door een speciale aanhoudingseenheid gearresteerd op verdenking van doodslag/moord.

In beperking

Alle verdachten van het schietincident zitten in beperking. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat en geen toegang hebben tot media (Radio/TV/Kranten)

De verdachten worden de komende tijd verhoord over ieders mogelijke rol in deze zaak.

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *